Job Opportunity:

Executive Advisor til direktøren for PFA Bank og PFA Kunde-og Pensionsservice

Osander rekrutterer på vegne af PFA

Opgaver og ansvar

Vil du arbejde med analyser og ledelsesmæssige opgaver i en stor organisation med en samfundsansvarlig agenda? Kan du se dig selv koordinere komplekse opgaver og skabe værdifulde indsigter og beslutningsoplæg? Som executive advisor i PFA tager du første skridt ind i en karriere med mere mening, faglig og personlig udvikling og et stort ansvar, tæt på to centrale ledelsesteams.

Du skal skabe værdifuld indsigt for PFA Bank og Kunde- og Pensionsservice (KPS)

Som executive advisor er du proaktiv sparringspartner for direktøren for PFA Bank og Kunde- og Pensionsservice, og dermed bliver du også en del af ledelsesteamet begge steder. KPS leverer kundeservice til PFA’s CPR, organisations- og virksomhedskunder. PFA Bank er koncernens opsparings- og investeringsbank, der varetager opsparinger i frie midler for PFA’s pensionskunder. Du kan se frem til en rolle, hvor du supporterer den ledelsesmæssige opgave for direktøren via analyser, indsigter og beslutningsgrundlag. Du får en særdeles varieret hverdag, hvor du får et stort kontaktnet og kommer tæt på strategiske agendaer i PFA og tæt på ledelsen. Dermed kan du opbygge en helt særlig viden og være med til at føre centrale dele af PFA’s strategi ud i livet.

Nøgleopgaverne

 • Du leverer analyser og strategioplæg, der kan danne grundlag for beslutninger

 • Du supporterer en bred ledelsesmæssig opgave

 • Du undersøger hvor lønsomheden udspringer fra, og bidrager til tiltag, der fremmer vækst

 • Du koordinerer kommunikations- og opgaveløsning på tværs af KPS og PFA Bank

 • Du bidrager til at nå i mål med KPS og PFA Banks bidrag til strategien ’Kommerciel Ansvarlighed 2023’

 • Du sikrer, at interessenter på tværs af PFA oplever at få relevant kommunikation til rette tid

 • Du er med til at sætte den strategiske retning

 • Du forbereder og deltager i ledermøder

 • Du ejer, driver og udarbejder bestyrelsesmateriale. Du samler input og kvalitetssikrer materialerne og garanterer den røde tråd

”Jeg har brug for en executive advisor, der er interesseret i at komme helt tæt på strategiske agendaer og vigtige ledelsesteams i PFA. Her får du en varieret hverdag, betydningsfulde opgaver og mulighed for at bruge alle dine analytiske evner og økonomifaglige overblik. Du kan se frem til at blive en del af hele to ledelsesteams og være med til at føre centrale dele af PFA’s strategi ’Kommerciel Ansvarlighed 2023’ ud i livet”, siger direktør for Kunde- & Pensionsservice i PFA, Nina Groth.

 Du har viden om økonomi og et analytisk mindset

Vi søger dig, der:

 • Har erfaring og viden om bank, pension og forsikring – gerne fra den finansielle sektor

 • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau med fokus på økonomi

 • Har masser af motivation og trives i høj grad med at løse dine egne opgaver

 • Evner at stille de rigtige, kritiske spørgsmål, der får os til at reflektere og sætte den rigtige retning

 • Udstråler troværdighed og fagligt overblik, så andre har tillid til dig og lytter, når du giver kvalificeret input til ledermøder og andet

 • Trives med forandringer og fokusskift

 • Har et analytisk mindset og er god til at knuse og forstå tal

 • Kan formidle komplekse emner, så alle kan forstå pointerne

 • Er god til at danne netværk og samarbejder let med andre, når opgaverne kræver det

To ledelsesteams glæder sig til at møde dig
Du bliver organisatorisk tilknyttet KPS, der har 175 medarbejdere. Der er ni i ledelsesteamet, som du bliver en del af. Samtidig bliver du tæt knyttet til PFA Bank, der har 50 medarbejdere og syv i ledelsesteamet. Begge ledelsesteams har god stemning og positiv energi.

Det får du også med
Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80 % arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take-away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder. 

 

Spørgsmål til rollen, kontakt venligst Frederikke Høg på frederikke@osander.dk 

You cannot apply since this job offer is out of date.